Kort presentasjon

Web-basert journalsystem for meglings- og oppgjørsoppdrag

Programmet inneholder de journaler som eiendomsmeglere og advokater som påtar seg eiendomsmegler- eller oppgjørsoppdrag må kunne fremlegge for finanstilsynet.

Utviklingen av Elibro er støttet av Innovasjon Norge.

Oppfyll kravene i eiendomsmeglerforskriften

I henhold til lov om eiendomsmegling vil meglere og advokater som påtar seg oppdrag som mellommann ved omsetning av eiendom være underlagt strenge og omfattende krav til journalføring.  Journalsystemet er utviklet for å tilfredsstille de krav som stilles til journalføring i eiendomsmeglerforskriften, herunder meglingsjournal, oppdragsjournal, depotjournal og budjournal. Systemet inneholder også en endringslogg som tilfredsstiller forskriftens krav til sporing av alle endringer som foretas i journalen.

Flere funksjoner 

I tillegg til å fungere som journalsystem, har systemet en dokumentmodul som innbærer at du lett kan produsere oppdragsavtale, kjøpekontrakt, pantedokumenter, skjøte, egenerklæringsskjema og oppgjørsoppstilling. Opplysninger fra journalene flettes inn i dine maler og vil kunne redigeres videre i Word og Excel. Dette sikrer en effektiv gjennomføring av oppdraget. Fletting fungerer også til PDF-dokumenter.

Systemet er klart for bruk

Elibro ble lansert i september 2015.

Du kan prøve systemet gratis i 14 dager. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.